Wat is het verschil tussen Maxem Home en Maxem Flex?

Je bent hier:

Wat is het verschil tussen Maxem Home en Maxem Flex?

Maxem Home en Maxem Flex zijn precies dezelfde producten. Dat betekent dat u bij een bestelling precies dezelfde hardware en software ontvangt. Het enige verschil tussen de twee producten is dat u bij Flex mee doet aan een pilot programma. Hiervoor ontvangt u 146 euro korting op de aanschaf van Maxem ontvangt en 50% korting op abnonementskosten. Het Flex pilot programma houdt in dat uw laadsnelheid  af en toe wordt aangepast om te testen hoe de netbeheerder overbelasting van het net in uw wijk kan voorkomen. Deze anonieme onderzoeksdata van sturing achter de meter helpt ons het net te verbeteren

Let op: stel dat u haast heeft en u wilt uw auto zo snel mogelijk op te laden, dan heeft u de mogelijkheid om Flex voor 24 uur uit te schakelen. Dan wordt er niet ingegrepen in uw laadsnelheid. Hiernaast ziet u een foto van de Maxem App. Het rode pijltje wijst naar de Flex knop waarmee u die voor 24 uur uit kunt zetten.
Klaar om Maxem Flex te bestellen? Ga naar maxem.io/webshop, stel uw Maxem Home samen, en voer in de laatste stap de kortingscode FLEX in.