Veel voorkomende problemen met mijn EV-Box laadstation.

Je bent hier:

Veel voorkomende problemen met mijn EV-Box laadstation

• EV-Box voert regelmatig een update uit van het laadstation. De nieuwste update naar EV-Box firmware V131 vergt tevens een update van uw Maxem. In augustus zullen alle Maxems preventief zijn voorzien van deze update zodat zij voorbereid zijn op de laatste EV-Box update. Mocht u onverhoopt uw EV-Box stoppen met laden is de kans groot dat u eerder uw EV-Box update heeft gekregen. Neem contact met ons op en wij zullen u meteen een Maxem update geven.
  • Een rode LED-ring op uw EV-Box laadstation duidt op een defect van het laadstation. Om dit te verhelpen kunt u het best in contact komen met de klantenservice van EV-Box of het verkooppunt.