Installatiehandleiding voor Maxem LaadSlim, Flex en Home klanten (NL / DE / ENG).

Je bent hier:

Installatiehandleiding voor Maxem LaadSlim, Flex en Home klanten.

In de installatiehandleiding staan alle technische details over Maxem en de benodigdheden voor een succesvolle installatie.

Klik hier voor Maxem 4 handleiding.

Klik hier voor de Maxem 5 handleiding in het Nederlands.

Klik hier voor de Maxem 5 handleiding in het English (English).

Klik hier voor de Maxem 5 handleiding in het Duits (Deutsch / German).

Let op: de installatiehandleiding voor Maxem 4 en Maxem 5 zijn niet het zelfde. Om te bepalen wat voor een Maxem u heeft, controleer welke van twee LED-lampjes u ziet op uw Maxem:

Ziet u de onderstaande LED lampjes, dan heeft u een Maxem 4.

Ziet u de onderstaande LED lampjes, dan heeft u een Maxem 5.