Installatiehandleiding voor Maxem Plus en Pro.

Je bent hier:

Installatiehandleiding voor Maxem Plus en Pro

In de installatiehandleiding staan alle technische details over Maxem en de benodigdheden voor een succesvolle installatie.

Klik hier voor de Maxem Plus of Pro 5 handleiding in het Nederlands.

Klik hier voor de Maxem Plus of Pro 5 handleiding in het English (English).

Let op: de installatiehandleiding voor Maxem 4 en Maxem 5 zijn niet het zelfde. Om te bepalen wat voor een Maxem u heeft, controleer welke van twee LED-lampjes u ziet op uw Maxem:

Ziet u de onderstaande LED lampjes, dan heeft u een Maxem 4.

Ziet u de onderstaande LED lampjes, dan heeft u een Maxem 5.